Дизајнер Живеншија: Нико није хтио да ради с Ким Кардашијан

Агенције
Дизајнер Живеншија: Нико није хтио да ради с Ким Кардашијан

Модни креатор Рикардо Тисци у недавном интервјуу потврдио је да је ријалити Звезда Ким Кардашијан била једна од посљедњих личности коју су славни дизајнери жељели да виде у својим креацијама…

Ријалити звијезда Ким Кардашијан данас може да се похвали чињеницом да на ревијама сједи раме уз раме уз многе познате личности, укључујући и чувену уредницу модног магазина Вог, Ану Винтур.

Али, није одувијек било тако. Дизајнер Рикардо Тисци у недавном интервјуу за магазин "Детаилс" изјавио је да је био један од ретких модних креатора који су жељели да сарађују са ријалити звијездом када је почињала каријеру.

"Славне личности могу да осјете да нисам ту само да бих их обукао, и управо захваљујући томе имам прилику да склопим пријатељство с њима. Облачим људе и када нису номиновани за Оскара или када нису објавили албум. Ако су ми пријатељи, поштоваћу их до краја. И морате осјетити да су људи уз вас јер вас воле, не само као умјетника, већ и као људско биће. Погледајте у каквој су ситуацији били Кање и Ким на почетку своје каријере – ја сам био једини који је желио да сарађује с њима", рекао је дизајнер, и додао да славни брачни пар на почетку нико није желио да прихвати.

"Нико. А она је била врло љупка. Сада сваки дизајнер жели да је обуче! Не занима ме шта људи мисле о Ким. Упознао сам се с њом на почетку јер сам поштовао Кањеа, а онда ми се свидјела и постали смо пријатељи. Пропао сам због тога, разапињали су ме. Али, није ме било брига. Јер, видите, она ми је била пријатељица. Зато су ме и замолили да их обучем за вјенчање. Рекли су ‘Увијек си био уз нас. Био си нам прави пријатељ’. Ако ми се неко свиди, свиди ми се. Ако ми се неко не свиди, не свиди ми се", закључио је дизајнер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана