Дита фон Тиз завела Расела Кроуа

Агенције
Дита фон Тиз завела Расела Кроуа

Краљица бурлеске Дит фон Тиз се изгледа тајно виђа са глумцем Раселом Кроуом, који се недавно развео од супруге Даниел Спенсер.

Аустралијски глумац, који је и добитник "Оскара", и Дита виђени су заједно у једном луксузном њујоршком хотелу у којем су остали неколико дана, а западни медији пишу да су били нераздвојни и да су чак и на масаже ишли заједно.

Поред тога, Кроу и Дита размјењују поруке преко "Твитера", али засад нису давали коментаре о вези. Пин-ап старлета и бивша супруга Мерлин Менсона, Дита фон Тиз, недавно је лансирала своју линију шминке. Дита је рођена као Хедер Свит, 28. септембра, 1973. године у граду Рочестеру у Мичигену. Постала је позната по својим популарним бурлеска перформаснима, али и браку са Мерлином Менсоном. Своје име замијенила је надахнута именом звијезде нијемог филма Дите Парло, а атрактивно презиме придодала је послије прве насловнице за магазин "Плејбој". Њена залуђеност ретро-стилом потиче од гледања остварења из златне ере холивудског филма, који је опчињено гледала заједно са својом мајком. Од дјетињства је плесала балет, а као деветнаестогодишњакиња почела је радити у стритиз-клубу када је осмислила сопствени изглед инспирисан заводљивим пин-ап љепотицама четрдесетих година. Најпознатији јој је "перфоманс у чаши мартинија".

Кроу је рођен 7. априла 1964. у Велингтону на Новом Зеланду, а поред маорског има и има норвешке, ирске, велшке и шкотске гене. Када му је било четири године са породицом се сели у Аустралију, а двије године касније добио је мању улогу у једној од епизода аустралијске тв серије "Spyforce". Био је у вези са холивудском глумицом Мег Рајан, а 2003. године се вјенчао са аустралијском пјевачицом и глумицом Даниел Спенсер. Из брака са Спенесеровом има два сина, Чарлса и Тенисона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана