Дино Мерлин на Евросонг иде са пјесмом Love in Rewind VIDEO

Глас Српске
Дино Мерлин на Евросонг иде са пјесмом Love in Rewind VIDEO

Дино Мерлин ће на 56. такмичењу за пјесму Евровизије у Њемачкој БиХ представљати са пјесмом под називом "Love in Rewind".

О самој пјесми Дино је рекао да је у њој мало поуке, мало Балкана и мало фолклора. Рекао је да му је посебан изазов што ће је пјевати на енглеском те да је она за њега својеврсна "мала матура". Шоу у којем је премијерно изведена пјесма отворио је прошлогодишњи представник БиХ на Евросонгу Вукашин Брајић са пјесмом "Thunder and Lighting", а наступила је потом тинејџерска група "Максимум Пауер", која је извела нумеру Дине Мерлина "Кокузна времена". Дино је онда са француском пјевачицом Беатрис Пуло извео пјесму "Путници" с којом је представљао БиХ на Евросонгу 1999. у Јерусалиму.

- Ја сам усред рада на новом албуму, тако да сам пун идеја. Сада је вријеме да најбоље од њих уобличим у пјесму која ће представљати моју земљу на Евровизији 2011. Као човјек који тежи најбољем, можете бити сигурни да ћу и у овај пројекат унијети максималну енергију и предан рад - рекао је Дино.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана