Дикаприо: Филм Повратник најтеже искуство

Агенције
Дикаприо: Филм Повратник најтеже искуство

Холивудски глумац Леонардо Дикаприо гостовао је у емисији комичарке Елен Деџенерис у којој је открио све појединости са снимања филма "Повратник".

Он је открио да му је снимање са редитељем Алесандром Гонзалесом Ињаритуом било најтеже у каријери, јер је трајало мјесецима у суровим условима нетакнуте природе.

Осим тога, редитељ је инсистирао да сцене буду снимане само док има природне свјетлости, што је глумцима давало свега сат да успјешно изведу све своје дневне задатке.

- Било је то најинтересантније, али и најтеже искуство које сам имао, јер смо у потпуности зависили од природе - рекао је глумац и додао да су дане проводили у припремама и чекању на тај сат када је свјетло најбоље.

Константно су, како каже, били под тензијом да све буде урађено како треба у том ограниченом периоду.

- Било ми је то најтеже искуство у каријери, а верујем и свима који су учествовали у том пројекту - рекао је славни глумац.

Иначе, Леонардо Дикаприо је номинован за награду "Златни глобус" у категорији за најбољег глумца.

Многи предвиђају да ће "Повратник" остати упамћен као филм који је Леонарду Дикаприју донио првог "Оскара". Оно што је још извјесније је да је Дикаприо исциједио и посљедњу кап зноја снимајући га.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана