Дијете звано "Ћебе" - син Мајкла Џексона коначно у јавности

ГС
Foto: Скриншот

Након што је успјешно избјегавао јавни живот, син Мајкла Џексона, Биги, послије више од деценије, дао је интервју у ком је причао о интимним детаљима свог одрастања.

Прошло је више од 12 година након преране смрти Мајкла Џексона, и његов најмлађи син, Биги Џексон, који је раније имао надимак "Бленкет" ("ћебе") сада има 19 година и коначно је проговорио о својим осјећањима поводом дјетињства и одрастања у сенци поп иконе.

После избјегавања јавног живота, Биги се појавио у ријетком интервјуу за "Good Morning Britain" у понедељак, 1. новембра, док је обилазио собу испуњену меморабилијама овог оца и причао о наслијеђу Мајкла Џексона. "Овде има много кул ствари", рекао је он.

"Мислим да има много историје у овој кући и студију овде. И то је оно чиме се он бавио и то је нешто што свако од нас жели да уради... да направимо нешто у чему ће људи, надамо се, уживати", рекли су.

Зашто је Бланкет промијенио име у Биги?

Тинејџер – чије је право име Принс Мајкл Џексон Други – одлучио је да промијени надимак 2014. године када је кренуо у школу у ​​Калифорнији јер га је то учинило да буде "мета исмевања".

"Одрастајући, његови школски другови су одувек били помало зли према њему, због њихове љубоморе на то ко је он, а са надимком "ћебе" био је много лакша мета за исмевање", рекао је.

Очигледно, Биги је "замерио оцу" што му је дао "глупи" надимак.

"Увек је мислио да име ћебе звучи сувише глупо и замерио је оцу што га је тако назвао. Када је кренуо у школу наметнуо је себи надимак Биги и искључиво се тако представљао", рекао је инсајдер за "Радар Онлине". У то време Биги је живео са својом баком Кетрин и рођаком Ти Џеј, заједно са братом Принсом Џексоном и сестром Парис. Тренутно живи у Калабасасу у Калифорнији са својим рођаком.

Биги је имао само седам година када му је отац умро 25. јуна 2009. Идентитет његове биолошке мајке — сурогата — није познат. Иако није потврђено, прича се да је Биги једино биолошко дијете краља попа. Деби Роу, мајка Мајклове друго двоје деце, јавно је негирала да је Бигијева биолошка мајка. Након његовог рођења, појавиле су се значајне медијске спекулације о његовом зачећу.

Један од последњих пута када је виђен у јавности био је у јануару 2010. када је троје дјеце прихватило постхумну награду за животно дјело Мајклу Џексону на додјели Греми награда. Такође су разговарали са очевим фановима током његове сахране 2009. Док су његова браћа и сестре наставили да буду у центру пажње, Биги се углавном држао подаље од рефлектора. Он је, међутим, присуствовао дипломирању старијег брата Принса на Универзитету Лојола Меримаунт у Лос Анђелесу у мају 2019. Кажу да је Бигију најтеже пало да преболи Мајклову смрт и да се прилагоди новонасталим околностима и животу без очинске фигуре.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана