Дијета Кејт Хадсон, холивудска дива смршала 12 кг без гладовања

GS
Дијета Кејт Хадсон, холивудска дива смршала 12 кг без гладовања

Холивуд намеће прилично стриктна правила и уколико желите да успијете у том послу, заиста морате поприлично да радите на себи. Позната глумица Кејт Хадсон је након свог другог порођаја с трећим дјететом одлучила да се што прије врати у форму. Признала је да јој је трећи пут било теже него послије прве двије трудноће.

Њен план био је да смрша једноставно, без гладовања и ригорозних дијета. Кејт Хадсон усавршила је свој приступ својим циљевима у исхрани и фитнесу, фокусирајући се на то да ствари буду једноставне и изводљиве, имајући на уму њен ужурбан начин живота.

Прво што је урадила јесте промјена навика у исхрани. Нјен дневни мени подразумевао је пет оброка, контролисану величину порција и избацивање меса кад год може. Намирнице које су најчешће заступљене у њеној исхрани су тофу, салате, протеински шејкови и доста рибе. Једна од навика коју практикује јесте повремени пост, популарније назван "фастинг".

Нјен пут ка жељеној килажи подразумијева једноставност, дисциплину, али и баланс. Међутим, није себи ограничавала ни ужитке, одлучила је да када жели себе почасти пицом, такосима и маргаритом.

Још једна ствар без које резултати не би тако лако дошли јесте вјежбање. Одувијек је била велики обожаватељ пилатеса.

"Волим када сам флексибилна и свиђа ми се како обликује моје тијело", рекла је глумица.

Овога пута одлучила је да појача тренинг и да више вјежба код куће, у својој дневној соби, али и да вози бицикл по крају кад год јој се укаже прилика.

С одлучношћу да изгледа и осјећа најбоље, резултати свакако говоре сами за себе. Она је у феноменалној форми у 43. години.

"Уживам што сам дисциплинована. Уживам у спорту и уживам у томе што сам активна", истакла је глумица у једном интервјуу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана