Дијаз страхује од бактерија, Ди Каприо од жвака

Глас Српске
Дијаз страхује од бактерија, Ди Каприо од жвака

Многе свјетске звијезде пате од тог поремећаја личности. Међу њима су се нашли Камерон Дијаз, Џесика Aлба, Дејвид Бекам, Aлек Болдвин, Пенелопе Круз, Леонардо Ди Каприо, Доналд Трамп...

Камерон Дијаз се боји квака на вратима. Она је опсједнута бактеријама и никада не отвара врата, односно не дира кваке рукама већ лактовима.

- Не бојим се бактерија, само не волим туђе излучевине - изјавила је једном приликом глумица чија је кућа наводно толико чиста да би се могло јести са подова.

Леонардо ди Каприо има проблема са жвакаћим гумама.

- Морам да се присилим да не станем на мрљу од жваке када шетам улицом - признао је Леонардо који има проблем и са вратима. Када улази или излази из просторије, воли то да  уради неколико пута.

Дејвид Бекам је опсједнут симетријом и парним бројевима, као и беспријекорном чистоћом.

- Aко отворите фрижидер видјећете да је све лијепо сложено водоравно. Имамо три фрижидера - за пиће, салате и храну. Aко у фрижидеру за пиће остану три конзерве "кока-коле" он ће радије бацити једну него дозволити да буде непаран број - изјавила је једном приликом његова супруга Викторија Бекам. Она је додала да је у Бекамовом ормару све сложено по бојама и величинама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана