Дијана открила детаље веза са Ал Паћином и Брегом

Агенције
Дијана открила детаље веза са Ал Паћином и Брегом

Дијана Бећировић, најљепша Југословенка и звијезда "Старта" и америчког "Плејбоја" открила је како је изгледало забављање са Ал Паћином и Гораном Бреговићем. За глумца је рекла да је његов највећи проблем био превелики его, док је музичар лако добијао оно што жели.

Она је упознала Ал Паћина на једном снимању.

 - Паћина сам упознала када је са Френсисом Фордом Кополом снимао "Кума". Излазили смо, али је он био вјечно напет и увијек у параноји од папараца. Редовно у страху да ће га ухватити. Мој задатак је да мушкарца направим мушкарцем, а његов да мене направи женом. То нисам осјећала код Паћина, већ само његов кључали его - рекла је она.

Временом је његово понашање почело да јој смета, а наредбе холивудске звијезде биле су посљедње што је Бећировићева жељела да слуша.

- Почео је да ми даје наредбе када смо били у ноћним проводима. Као, "идемо одмах кући". Одговорим му: "Иди ти слободно." Договарали смо се и о дружењу на Сицилији. Рекла сам му: "Ставићу ти кошуљицу." Мислила сам на лудачку кошуљу - наставила је Дијана.

Како је открила љепотица, њихова веза лоше се завршила по глумца.

- И невјероватно, само два дана послије овог мог зезања Ал Паћино је завршио на психијатријској клиници. И то од посљедица константног стреса. Ал је диван тип, али иако га многи виде као Кума или Скарфејса, ја сам га доживјела као недовољно опуштену особу. Можда чак и са наталоженим комплексима -  додала је Бећировићева.

И док су јој код Ал Паћина сметали његови комплекси, Горану Бреговићу није ништа замјерала. Прије везе са популарним музичарем, забављала се са још једним чланом "Бијелог дугмета", Владом Правдићем, па је њена романса са Бреговићем донијела проблеме групи.

 - Поред тога што сам оптужена за пад италијанске владе, кривили су ме и да сам замало растурила "Бијело дугме". Живјела сам у Милану и дружила се са Владом Правдићем, клавијатуристом. Био је заљубљен у мене, али одједном се појавио Горан Бреговић. А када Горан нешто хоће, онда и добије. И ту је кренуо сукоб двојице чланова "Дугмета". А да ли ме је Горан "украо" од Владе? Па јесте - рекла је Дијана Бећировић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана