Детаљи влашког славља у Црној Гори од милион евра

ГС
Детаљи влашког славља у Црној Гори од милион евра

Претходног викенда у Црној Гори одржано је весеље о којем још бруји регион. Водитељ Урош Божић на свом Инстаграм профилу навео је да је славље одржано на обали мора и да је коштало чак милион евра, а госте су забављали Лепа Брена и Слоба Радановић.

Како Курир сазнаје од извора с лица мјеста, овај догађај је једно од најскупљих влашких весеља икада организованих на овим просторима. Одржано је у месту Добре Воде у близини Бара, а цијела плажа и хотел на обали мора су били резервисани за госте весеља. Д

а газда није жалило новца за крштење својих унука, сведочи и чињеница да је само декорација коштала преко 50.000 евра. На менију су поред традиционалне кухиње били и плодови мора, бифтек и најукусније делиције из свих крајева света. Служио се најскупљи шампањац, а сви гости јели су за златним прибором.

Посебно се водило рачуна и о томе ко ће забављати госте, па су на весељу певајли Лепа Брена и Слоба Радановић, који су својом песмом подигли атмосферу на највиши ниво. Газда је само за музику дао више од 120.000 евра.

Слоба је одушевио све присутне и за то је добио хонорар од 20.000 евра. После њега наступила је једна од највећих мушких румунских звезда Флорин Салам и то за своту од 50.000 евра, а на крају, као шлаг на торти, појавила се и Лепа Брена. Она је такође, као и њен румунски колега, за овај наступ добила 50.000 евра.

Познато је да Брена не наступа често на приватним весељима оваквог типа, али је, према причи присутних, заиста направила спектакл. Поред хонорара, певачици је плаћен и авионски превоз, а одсела је у једном од најскупљих хотела на Црногорском приморју. На крају њеног једночасовног концерта уприличен је и ватромет, који је обасјао цијелу обалу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана