Десет звијезда које су се бавиле стриптизом

Агенције
Десет звијезда које су се бавиле стриптизом

Различити путеви воде до славе. Некоме пође за руком па постане славан преко ноћи, неко би морао својски да се потруди и уложи цијелог себе како би га неко примјетио и дошао до успјеха.

Неко је просто рођен за сцену. А, има и оних који су се прије него што су били славни бавили стриптизом. Међу њима има и жена и мушкараца. Ево 10 личности које данас цио свијет познаје као мега звијезде, а некада су играли око шипке.

Лејди Гага: Играла је у стриптиз клубовима када је имала 18 година. Њени наступи су били помало “дивљи” и позната пјевачица о њима ријетко када и говори јер каже да је тада у њеном животу било и доста озбиљних дрога.  

Ив: Ив је своје стриптиз дане описала у пјесми “Heaven Only Knows ”. Позната реперка каже да се не каје што је то радила, јер је имала 18 година, била потпуно збуњена и пролазила кроз личне проблеме.
- Радила сам то и то ми је помогло да пронађем праву Ив и да се уозбиљим - признаје музичарка.  

Ченин Тејтум: Прије него што је глумио стрипера на екрану у филму Меџик Мајк, Ченин Тејтум је стекао добру праксу у стварном животу. Интернет је преплављен његовим снимцима из дана док се тиме бавио, на Флориди. Ако му са глумачком каријером негдје зашкрипи, глумац свакако има и Б варијатну.  

Бред Пит: Прије улоге којом је скренуо пажњу на себе у филму “Телма и Луиз”, члан братства Денсинг Берс којој је и Бред припадао открио је да су он и још четворица из братсва играли голи пред “посебним” дамама.

Хавиер Бардем: Хавијер се једном појавио у стриптиз клубу, а из публике му је подршку слала мајка.
- Била је тако поносна на мене - шалио се глумац и рекао да је његов наступ трајао око 10 минута.  

Нин Ликс: Звијезда ријелитија “The Real Housewives of Atlanta” признала је да је била стриптизета и да је “тих дана” користила умjетничко име “Силк”. Звијезда је додала и да је није срамота.

Кортни Лав: Музичарка позната по свом бунтовном ставу, бавила се и стриптизом, како би дошла до новца.
- Била сам у афзону, ок, када зарадим милион долара, моћи ћу да се дрогирам чиме год хоћу. Што и јесам радила - искрена је Кортни.

Кармен Електра: Данас, велика звијезда, броји многе аеробик - стриптиз видео снимаке.  

Дијабло Коди: Награђивана сценаристкиња филма, “Џуно”, преко дана је била писац, а ноћу стриптизета. Написала је чак и мемоаре о данима када је плесала уз шипку, које је назвала “Candy Girl: А Year in the Life of an Unlikely Stripper”.

Кендра Вилкинсон: Хју Хефнер ју је открио у једном од стрптиз клубова.
- Мислим да сам мало изгубила компас - објашњава Кендра о данима које је провела као стриптизета. -Нисам била наркоманка, била сам баш добра у томе што радим. Још увијек ме је срамота због тога - рекла је Кендра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана