Десет славних дама због којих мушкарци лажу

Hot.hr
Десет славних дама због којих мушкарци лажу

Ако жена пита свог партнера да ли му је нека жена секси, мушкарац ће највjероватније слагати због мира у кући. Тим поводом састављена је листа љепотица које су свим мушкарцима секси.

Уопште не изненађује што се на овој листи нашла глумица Џенифер Лоренс. Још једна Џенифер која се нашла на листи је Анистон и она је одувијек била омиљена међу мушкарцима. Секси је била и прије, још из фазе “Пријатеља”, а што је старија то је многи сматрају и сексепилнијом.

Иако је Меган Фокс успијела да упропасти филм “Трансформерс”, многима је још увијек на листи најсексепилнијих славних љепотица. А то много говори.

Модел Кејт Аптон се с разлогом појављује на насловницама магазина “Sports Illustrated”. Ње се није могуће заситити. Мушкарци кажу да им је толико секси да је ову листу немогуће замислити без ње.

А шта рећи о Бијонсе кад њене фотографије и спотови говоре више од ријечи!

И Селена Гомез је на овој листи. Мушкарци је сматрају врло, врло сексипилном.

Скарлет Јохансон... Вјеровали или не, она је главни разлог због ког мушкарци гледају филм “Avengers”.

Нема тог мушкарца који се не би загледао у неки Ријанин спот, а то сигурно није само зато јер одушевљава вокалним способностима.

Глумица Мила Кунис често се налази на врху листа најсексипилнијих славних љепотица. Треба ли још нешто додати?

Ема Стоун је самопоуздана и секси глумица. Можда ће вам ваш мушкарац рећи да није тако. Нисмо баш сигурни да то заиста и мисли...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана