Десет секси слика које су манекенке саме објавиле на интернету ФОТО

Агенције
Десет секси слика које су манекенке саме објавиле на интернету ФОТО

Као да им није довољно то што живе од позирања у бикинијима, неки супермодели не могу да издрже, а да се не сликају својим мобилним телефонима и то одмах објаве на “Фејсбуку”, “Твитеру” или “Инстаграму”, преносе агенције.

Љепотице попут Бар Рафаели, Кендис Свонпул и Миранде Кер не бирају много локацију за сликање, па то може бити и теретана у којој знојаве раде вјежбе у необичним позама, са маском гориле, на плажи, у свлачионици...

Уживајте!

1. Лили Алдриџ

Један од Викторинијих анђела Лили Алдриџ за живот зарађује сликајући се у гаћицама и брусхалтерима, али са својим фановима мора и да подјели фотке настале иза сцене ревија на којима се појављује.

2. Кендис Свонпул

Јужноафрички супермодел Кендис Свонпул потрудила се да буде усликана у најужим, најсексепилнијим хеланкама које је могла да нађе само да би показала како долази до онако савршене, чврсте гузе.

3. Миранда Кер

Можда је Миранда Кер пожељела да покаже природне љепоте Кариба, гдје је љетовала, или да мало рекламира произвођача бикинија или шешира који носи. Али, сви ће гледати само једно - њено тијело.

4. Џесика Харт

Чак када носи и маску гориле, звијезда “Викторијас сикрета” Џесика Харт изгледа управо заносно.

5. Бар Рафаели

Бар Рафаели својим мобилним телефоном прави слике и када је у теретани и фановима показује шта треба да раде да би имали тијело на које је “пао” и Леонардо Дикаприо.

6. Алесандра Амбросио

Алесандра Амбросио тачно зна како да код великог броја мушкараца изазове срчани удар. Углавном се то своди на сљедеће команде на њеном мобилном: “направи фотографију” и “пошаљи на Инстаграм”.

7. Хајди Клум

Довољно је да се на једној фотографији с љетовања објављеној на “Твитеру” види само дјелић груди Хајди Клум и -  добили смо једну од најпопуларнијих фотографија на интернету у овом тренутку.

8. Шанина Шајк

Шанина Шајк понудила је својим фановима са “Инстаграма” занимљив “алтернативни поглед” на њено свакодневно вјежбање. Већина мушких корисника овог сервиса за дијељење фотографија кратко би додала - И хвала јој на томе.

9. Барбара Палвин

Секси Мађарица Барбара Палвин једноставно умије да слика саму себе у бикинију. Штета што на “Инстаграму” не постоји опција “лајк”...

10. Роузи Хантингтон-Витли

Британска манекенка Роузи Хантингтон-Витли није хтјела да јој брусхалтер смета док се кришом фотографише нову колекцију тексаса њеног стилисте Шер Култер. Блиц срећом није сакрио превише...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана