Депов развод кошта седам милиона долара

Агенције
Депов развод кошта седам милиона долара

Холивудски глумци Џони Деп и Амбер Херд постигли су договор о споразумном разводу брака према којем је глумица пристала да повуче тужбу због породичног насиља за седам милиона долара.

Деп је  пристао да плати тај износ као и трошкове адвоката да би се окончао брак.  Хердова  је у мају покренула бракоразводну парницу у којој је као разлог навела породично насиље, прецизирајући да ју је супруг гађао мобилним телефоном и погодио у лице. 

Деп и Хердова, који су се вјенчали почетком 2015. године, упознали су се три године раније док је глумац био у невјенчаном браку с француском глумицом и пјевачицом Ванесом Паради, с којом има двоје дјеце. 

Холивудски глумац, добитник три Оскара, познат је по улогама необичних и ексцентричних ликова какви су јунак филма "Свини Тод: Паклени берберин из улице Флит", Џек Спероу у серијалу "Пирати са Кариба" и Вили Вонка у филму "Чарли и фабрика чоколаде". 

Амбер Херд која је глумила у филму "Зомбиленд", 2010. године је у говору на свечаности једне америчке организације хомосексуалаца и лезбејки (ГЛААД) објавила да је бисексуална.

- Волим кога волим, а најважније ми је каква је то личност - изјавила је тада Хердова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана