Деп наступио на концерту у Шефилду усред суђења са Херд

Танјуг
Foto: Instagram

ЛОНДОН - Холивудска звијезда Џони Деп који чека пресуду у случају за клевету у који су умјешани он и његова бивша супруга глумица Амбер Херд, појавио се на бини на рок-концерту у енглеском граду Шефилду на опште изненађење публике, пренио је данас Ројтерс.

Наводи се да је у недељу увече Деп изашао на бину са енглеским гитаристом Џефом Беком како би извео низ музичких обрада, укључујући и "Исолатион" Џона Ленона, пјесму коју су заједнички објавили прије две године.

Депови фанови су на Инстаграму и Твитеру подијелили своје ставове о појављивању америчког глумца на сцени, у којима су изразили чуђење што је то урадио усред суђења.

Иначе, поротници у Вирџинији разматрајући тужбе за клевету и Депа и Херд прекинули су суђење у петак без донијете пресуде, али ће поступак бити настављен у уторак након америчког празника Дана сећања.

Ројтерс подсјећа да је Деп тужио бившу супругу Амбер Херд за клевету и да је тражио 50 милиона долара на име одштете, док је глумица поднијела противтужбу тражећи 100 милиона долара због тога што јој је, како је навела, Деп уништио репутацију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана