Денис Родман сјаветује Трампа: Овако мораш са Кимом Џонгом Уном

Агенције
Денис Родман сјаветује Трампа: Овако мораш са Кимом Џонгом Уном

Бивши кошаркаш Денис Родман каже да постоји "велика могућност“ да се тензије између Сјеверне Кореје и САД стишају након што се Доналд Трамп и Ким Џон Ун лично састану.

У гостовању у јутарњем програму “Добро јутро, Британијо“, Родман је говорио о необичном пријатељству са Кимом Џонгом Уном и искуствима које су заједно стекли – пјевали караоке и јахали коње заједно. Сада је, каже, убијеђен да ће тензије спласнути чим се Трамп и Џонг Ун сретну уживо.

“Никада у животу нисам упознао некога ко је толико моћан“, рекао је о свом пријатељу којем је чест гост у Сјеверној Кореји – “Ако би Трамп и Ким сели и само мало попричали то би отворило врата за нове преговоре“

Славни кошаркаш наводно је посјетио Сјеверну Кореју чак пет пута.

“Углавном блејим са њим све вријеме. Смијемо се, пјевамо караоке, радимо много забавних ствари заједно. Јашемо коње, идемо на скијање. Једва да причамо о политици и то је сјајно!“, изјавио је и додао да не жели да се извињава због свог пријатељства са Кимом – “Људи сматрају да је негативан јер на телевизији виде само његово лице, али не чују и глас. Једноставно га морате видјети уживо док прича и осјетити његову енергију“

Родман је изразио подршку и Доналду Трампу којег такође сматра пријатељем и додао да је у Сјеверну Кореју ишао као "амбасадор спорта“.

Бивши кошаркаш је преузео и заслуге за депортацију двадесетдвогодишњег америчког студента Отоа Вармбиера. Нажалост, он је по повратку из Сјеверне Кореје упао у кому и преминуо након неколико дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана