Денис Родман банкротирао и пријети му затвор

Aгенције
Денис Родман банкротирао и пријети му затвор

ЛОС АНЂЕЛЕС - Један од најживописнијих кошаркаша који су икада играли у NBA лиги Денис Родман, пред банкротом је а могао би да заврши у затвору јер на име алиментације дугује око 800.000 долара.

Покушавајући да га одбрани на суду Родманова финансијска савjетница је открила да је он до те мjере сиромашан и завистан од алкохола да све и да жели не може да пронађе посао који би му помогао да исплати заосталу алиментацију и издржавање за двоје дјеце коју има са трећом супругом Мишел Родман од које се развео 2004. године.

"Да будемо искрени, колико год да је Денис симпатична особа, он је алкохоличар. Ова његова болест утиче на његову способност да пронађе посао", истакла је Пеги Вилиманс, која се брине о његовим финансијама.

Он је рекао и да је бившем спортисти суд наложио да мјесечно исплаћује 50.000 долара алиментације, што је, према његовим ријечима превише чак и за најбогатије звијезде. Иначе, посљедњи Родманов пословни подухват је био покретање женског топлес кошаркашког клуба у сарадњи са једним стриптиз баром.

Кошаркаш је у неколико наврата био на рехабилитацији и одвикавању од алкохола и дроге, посљедњи пут у оквиру риалити емисије.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана