Деми показала брадавице у провокативној комбинацији

Агенције
Деми показала брадавице у провокативној комбинацији

Млада пјевачица Деми Ловато дефинитивно се потрудила да прође запажено на овогодишњој додјели МТВ музичких награда, појавивши се у изазовној црној комбинацији.

Двадесетпетогодишња пјевачица блистала је у "Zuhair Murad" чипканом аутфиту, кроз који су јој се видно назирале брадавице док је позирала фотографима на црвеном тепиху.

Изглед је употпунила дијамантима и сребрним алкама, као и благо извијеном косом и црним потпетицама.

Изазован изглед популарне пјевачице и глумице није изненадио њене највјерније фанове, с обзиром на то да су навикли да Деми користи сваку прилику да охрабри жене да прихвате и воле своје тијело, било кроз секси одјевне комбинације, поруке на друштвеним мрежама, или изазовним фотографијама.

Деми је 2015. године позирала гола за фотографисање, изјавивши за "Е!News".

- Овим фотографијама сам хтјела да охрабрим друге жене, да их инспиришем. За некога ко је имао проблема са виђењем своје фигуре у дјетињству, прошла сам кроз то да мрзим сваки дио свога тијела, до показивања сваког дијела свог тијела читавом свијету, и то без фотошопирања - искрена је Ловато.

Глумица Џенифер Анистон заузела је сличан став у свом интервјуу за часопис "Вог" ове године.

- Ако ћете да изађете напоље и покажете своје брадавице, или вам је стомак мало надувен, или немате тежину коју бисте жељели, ви сте савршени без обзира на то ко сте, или гдје се налазите, и кога то занима. Морате да смањите буку, што је за мене сасвим у реду, јер знам да сам срећна и здрава и да радим све како бих била добра особа у овом свијету, и према људима са којима радим - рекла је тада она.++++

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана