Деми побјегла из пакла дроге

Агенције
Деми побјегла из пакла дроге

Деми Ловато музичку сцену освојила је 2011. године синглом "Skyscarper" са њеног трећег студијског албума "Unbroken". Емотивна балада била је заправо осврт на приватни живот тада 18-годишње пјевачице који је она описала као "ноћну мору"

.Пјевачица је турбулентне тинејџерске године провела користећи недозвољене супстанце, борећи се са депресијом и поремећајем исхране и наношењу повреда себи самој. Њена слава је достигла свјетске размјере, али је некадашња Дизнијева звијезда дошла до тачке када није могла да проведе ни сат времена без кокаина. Пут њеног опоравка није био нимало лак. Проблеми почињу 2010. године када је ударила плесачицу Алекс Велш док је била на турнеји са "Jonas brothers". Након тога је провела три мјесеца на рехабилитацији. На сцену се враћа сљедеће године са новостеченим погледом на себе и људе којима је била окружена.  Зависности се ипак није ријешила и поново је упала у вртлог дроге.  Након тог инцидента почела је да живи у кући за опоравак зависника, гдје је провела најмање годину. Током тог процеса опоравка издала је четврти албум под називом "Деми" који представља потпуни заокрет од њеног дотадашњег звука те је почела да звучи аутентичније.  Након што јој је дијагностикован биполарни поремећај, пјевачица је своју славу подредила борби за боље психичко здравље и у Конгресу лобирала за реформу закона о менталном здрављу.

Данас 24-годишња Деми ужива у љубави са ултимативним борцем Гиљермом Бомбом Васконцелосом и наставља да прати пут среће и оздрављења. Извор близак пјевачици открио је да и даље води свакодневну борбу, али да од људи којима је окружена има потпуну подршку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана