Деми Мур варала Ештона Кучера

Глас Српске
Деми Мур варала Ештона Кучера

Магазин "In Touch Weekly" пише да је холивудска глумица преварила супруга са колегом Беном Холингсвортом.

Након што је "пукла брука" да је Ештон Кучер преварио Деми Мур (48), амерички таблоид "In Touch Weekly" пише да ни Деми није невинашце, него да је она, наводно, имала кратку аферу са канадским глумцем Беном Холингсвортом, Кучеровим пријатељем, који је од ње млађи 21 годину.

Иако "неименовани извор близак глумцу" који је дао интервју магазину не прецизира када се наводна афера догодила, он открива да су се Деми Мур и Бен Холингсворт упознали прије неколико мјесеци, када се он доселио у Лос Aнђелес из Канаде, а Деми му обезбиједила улогу у серији "The Beautiful Life" коју је продуцирао Ештон Кучер.

- Деми и Бен су послије једне журке завршили на задњем сједишту аутомобила водећи љубав - рекао је за таблоид неименовани извор близак глумцу.

На шесту годишњицу брака Ештон је преварио Деми на забави у луксузном апартману хотела у Сан Дијегу са 22-годишњом Саром Лил.

Од тада Деми и Ештон већину времена проводе одвојено, она у Лос Aнђелесу, а он у Њујорку.

И прије Ештонове невјере пар је имао проблема у браку, због чега су ишли на брачно савјетовање. Његов ванбрачни излет са Саром био је кап која је прелила чашу. Деми је тада под великим притиском медија, блиских пријатеља и породице одлучила да оде код адвоката и тражи савјете о разводу. Брачно савјетовање им није помогло па је адвокат био једино што јој је преостало. С њим је разговарала о расподјели имовине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана