Деми изгледа боље од својих кћерки

Агенције
Деми изгледа боље од својих кћерки

Једно од најпознатијих лица Холивуда, педесеттрогодишња холивудска глумица Деми Мур изгледа као да не стари.

Лијепа глумица одушевила је све присутне на црвеном тепиху у Лос Анђелесу. Не само што је засјенила остале даме засијавши у интересантној хаљини, већ је изгледала као двадесетогодишњакиња.

Иначе, младолика Деми је неколико пута до сада негирала да је њен изглед резултат пластичних операција.

Упркос њеном демантовању, добро упућени извори тврде да је естетски хирург Брајан Новак заслужан за њен сјајан изглед.

- Брајан Новак је фантастичан хирург и његови клијенти изгледају као да њима није рађен никакав хируршки захват. Деми не подноси када неки дио њеног тијела није савршен - изјавио је њен близак пријатељ који је желио да остане анониман.

Многи коментаришу како ова позната мама три кћерке често дјелује као да је њихова сестра када их негдје фотографишу заједно.

Осим по добром изгледу, Деми је позната и по сјајним глумачким креацијама. Филмску каријеру започела је 1982. филмом "Паразит", а затим је 1988. године услиједио "Седми знак".

Постала је популарна деведесетих година прошлог вијека  захваљујући наступима у филмовима "Дух", "Непристојна понуда" и "Стриптиз".

Још 1992. сликала се гола и у поодмаклој трудноћи за насловну страну часописа "Венити фер", а касније се поново фотографисала за исти часопис обучена у обојено одијело.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана