Демантује пластичне операције: Моје лице ће се још мењати

Агенције
Демантује пластичне операције: Моје лице ће се још мењати

Изгледа да млађе сестре Џенер у корак прате старије сестре Кардашијан. Сада се и најмлађа од њих нашла на насловној страни магазина.

Најпопуларније тинејџерке на свијету Кендал и Кајли Џенер су недавно чак објавиле и своје аутобиографске књиге – и то са 17 и 19 година. Имају и своју модну линију, успјешан бренд, а сада је и Кајли Џенер добила мјесто у медијима.

О симпатичној тинејџерки се посљедњих неколико мјесеци писало у новинама из једног разлога – стално се нагађало да ли је повећала усне или није. У свом првом интервјуу за магазин ‘Космополитан’ она открива истину.

"Док сам била млађа тешко ми је било да живим под толиком медијском пажњом. У тинејџерком периоду се суочавате с многим промјенама у свом животу, поготово када сте познати, има и много више ‘хејтера’ па није лако, посебно кад су све ваше старије сестре тако лијепе. Могу имати кризе и рећи да више не желим овакав живот, али на крају не бих то мијењала ни за шта на свијету. Има много више позитивних него негативних страна", изјавила је.

Ријалити звијезда се огласила и око трачева о повећању усана.

"Људи су ме гледали како одрастам од моје девете године. Моје лице ће се тек мијењати. Сада када знам све тајне шминкања и како може промјенити лице и сигурно ћу их користити. Нисам против операција. Никад не реци никад, али тренутно ми не требају", изјавила је.

Кајли је проговорила о разводу својих родитеља – "Нисам говорила ништа док је трајало снимање. Само бих отишла у своју собу и плакала. Али, ако су они срећни и ја сам ваљда", закључила је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана