Дел Бој и Родни не говоре: Послије "Мућки" изгубили су сваки контакт, а разлог је неочекиван!

ГС
Дел Бој и Родни не говоре: Послије "Мућки" изгубили су сваки контакт, а разлог је неочекиван!

Готово свака особа је у Србији гледала легендарну серију "Мућке". Деценијама је на врху листе најгледанијих програма у историји британске телевизије и проглашена је за серију чији би повратак на мале екране Британци највише жељели. Ликови Роднија и Дел Боја Тротера су непоновљиви у свету комедије. А фановима се сломило среце када је у јавност изашла информација да некадашње колеге не разговарају.

Дел Бој и Родни су на екранима глумили браћу која су унијела смех у кућама многих људи широм свијета. Током снимања серије "Мућке" су се дружили, а како су године пролазиле они су изгубили контакт.

- Николас је постао повучен. Нажалост, више се не виђамо толико често. Понекад живот тако функционише, рекао је Дејвид Џејсон у разговору за Радио Тимес.

Глумац је додао и да му је снимање "Мућки" један од најлепших периода у животу.

-То није био посао. Снимање је изгледало као луда забава с пријатељима. Волели смо се, истакао је глумац.

Подсјетимо се да је сер Дејвид Џејсон ове године напунио 83 године, а највећу част доживео када га је краљица Елизабета прогласила витезом Велике Британије због доприноса уметности и култури те земље.

Његова чувена реплика "следеће године у ово време ћемо да постанемо милионери" се по свему судећи могла примењивати и на његов живот, а многи су коментарисали како је овај глумац у свему "касно палио". Касно је постигао велики професионални успех, касно је постао отац и касно се оженио. Ипак, у свему је успио, пише Курир

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана