Деколтеи који су изазвали скандал

Глас Српске
Деколтеи који су изазвали скандал

Када нека старлета покаже готово све што има, никоме ништа, али од неких жена се очекује да своје атрибуте скривају од ока јавности, бар у одређеним ситуацијама.

Сајт www.odee.com доноси попис деколтеа због којих се дигла прашина, а поред којих нико није остао равнодушан.

Меган Мекејин, кћерка конзервативног републиканца, сенатора Џона Мекејина на Твитер је 2009. године поставила своју фотографију на којој се истиче изузетно богат деколте. Њени сљедбеници знали су да је Меган знатно либералнија од свог оца, али коментари на фотографију били су углавном негативни.

У септембру 2010. године Кејти Пери је гостовала у дјечијој емисији "Улица Сезам" приликом чега је пјесму Hot 'N' Cold отпјевала у дуету са Елмом. Послије наступа није се причало о пјевању, већ о њеном деколтеу. Кејти је као и обично одабрала хаљину која је једва обуздала њене груди и навукла на себе бијес бројних родитеља.

Поред тога, прва асоцијација на Октоберфест су прсате конобарице у диндирлицама са криглама пива у рукама. Управо тај лајтмотив искористили су и организатори Октоберфеста у Сент Луису. Иако је реклама претходно одобрена, након што су плакати са силиконским плавојкама облијепљени по граду, настао је скандал. Неименовани душебрижници су плакате прогласили неумјесним и морали су бити уклоњени, а кампања је отказана.

Салма Хајек је гостовала на 10. годишњици дјечјег фестивала Никелодеон Дора како би предшколској дјеци прочитала причу. Звијезда дана био је наравно њен деколте. И ту су се појавили родитељи који сматрају да дјеца из неког разлога не би требало да гледају у бујно женско попрсје.

Када је Хилари Клинтон у јулу 2007. године показала мало више коже, те се нашле на удару јавности. Aмериканцима је то одмах упало у очи. Многи су њен децентни деколте прогласили непримјереним, те је оно мало попрсја што је открила постало предмет бројних расправа. Послије овог 'инцидента' Хилари пази да увијек буде прописно закопчана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана