Дејвид Ганди најплаћенији манекен

Агенције
Дејвид Ганди најплаћенији манекен

Британац Дејвид Ганди најплаћенији је мушки манекен на свијету. Био је једини мушкарац међу британским супермоделима који су учествовали на церемонији затварања Олимпијаде у Лондону.

Преплануо, висок и са савршено обликованом брадицом, прославио се 2007. године у реклами за мушки парфем, у којој се појављује у веома тијесном доњем вешу.

Манекен који има 32 године непрекидно је у покрету. Током само једног мјесеца два пута је био у Лос Анђелесу. У плану је дводневно путовање у Барселону, гдје треба да сними рекламу, затим у Мајами, гдје ће провести пет дана, послије тога кратка посјета родитељима на Флориди, а онда пут у Шкотску.

 - То је прилично интензиван живот. Имате од 85 до 90 летова годишње. Летим у бизнис класи двије или три године. Раније сам путовао економском класом, што је било веома непријатно, јер сам висок 190 центиметра - каже Ганди.

Родитељи су му били радници, али су развили успјешан бизнис, прво у области транспорта, а касније су почели да се баве некретнинама.

У интервјуима Ганди нерадо говори о својим љубавним везама. Забављао се са енглеском пјевачицом и текстописцем Моли Кинг и манекенком Саром Ан Меклин. Иако има профиле на друштвеним мрежама, каже да не разумије славне личности које непрестано твитују о свом приватном животу.

 - Идете на снимање са лијепом дјевојком, зближите се са њом, а посматра вас гомила људи и то није нимало романтично. У овом послу увијек постоји фактор љубоморе, који се ублажава ако сте у вези са неким из исте бранше - објашњава манекен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана