Дејвид Бекам за викенд жени сина

ГС
Foto: Архива

Најстарији син Дејвида и Викторије Бекам, Бруклин, за викенд би требало да ожени своју дугогодишњу девојку Николу Пелц. Пар се недавно вјерио, а у суботу би требало да се одржи спектакуларно вјенчање. Син легендарног фудбалера Дејвида Бекама своју је дјевојку запросио прије две године, а чини се да су датум одавно одабрали.

На вјенчању неће бити Елтон Џон који у то вријеме свира на турнеји. Али, зато ће доћи Гордон Рамзи, све Спајсице са којима је некада наступала Викторија Бекам, глумица Ева Лонгориа, Мадонин син Роко Ричи и други, пишу страни медији.

Шушка се како би се могао појавити одбјегли краљевски пар - Меган Маркл и принц Хари. Син Бекамових за кумове је узео млађу браћу Круза и Ромеа, док ће Николи кум бити брат Бред, а дјеверуша ће јој бити бака. Бекамова будућа супруга ће носити вјенчаницу бренда Валентино, а након церемоније пресвући ће се у другу хаљину коју ће јој наводно креирати Викторија Бекам. Бруклинова млађа сестра Харпер ће бити дјеверуша, а тата Дејвид Бекам је задужен за говор.

Вjенчање ће се одржати у суботу у Палм Бичу на Флориди, а наводно је у ову цијелу церемонију уложено чак три милиона фунти што довољно говори какав раскош и спектакл очекује све оне који су добили позивнице за вјенчање најстаријег сина Бекамових. Никола је већ раније била открила да ће се њих двоје вјенчати на преко 100 милиона вриједном имању њеног оца, америчког бизнисмена Нелсона Пелца.

"Имање Николиног оца је савршено за свадбену церемонију. Уз раскошну вилу с 27 спаваћих соба има базен, простране вртове и сликовит поглед на море”, казао је извор за стране медије. Гости ће се морати придржавати строгих правила попут некоришћења мобилних телефона и укључивања на друштвене мреже, а право на прве слике младе и младожење добио је часопис Vogue, преноси Б92.

Никола Пелц је рођена у породици индустријског милијардера Нелсона Пелца, а њена породица је богатија од Бекамових, те према изворима блиским пару, они ће потписати брачни уговор да би унапред ријешили све врсте финансијских питања. Бруклин и Никола упознали су се 2017. године, а двије године касније потврдили су да су у љубавној вези. Вјеридбу су потврдили на љето 2020. године путем Инстаграма када је Бруклин открио да је запросио своју девојку, а она му је рекла "да".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана