Дејвид Бекам: Породична драма славног фудбалера

Hello
Дејвид Бекам: Породична драма славног фудбалера

Дејвид Бекам и његова породица ових дана проживљавају праву драму.Наиме, тек рођени сестрић славног фудбалера озбиљно је болестан и налази се у болници.

Дејвид је Божић провео на Малдивима са супругом Викторијом и њиховом дjецом, Бруклином (14), Ромеом (11), Крузом (8) и двогодишњом кћеркицом Харпер Севен, али је свакодневно био у контакту са сестром Лин, чији је дjечачић Џенсон Џејмс, који има тек десетак дана, на интензивној неги.

Ово је друго дијете Дејвидове сестре Лин, коју има са партнером Кевином Бригсом, а дјечак је рођен са озбиљним поремећајем дисајних органа и бори се за живот.
- Бори се за живот од тренутка када се родила. Веома смо забринути сви, али доктори су сјајни. Дејвид нам је велика подршка и стално смо у контакту – рекао је Кевин за The Sun.

Дjечака, који је рођен у Queen’s болници у Есексу, сjеверо-источно од Лондона, данас ће премjестити у Great Ormond Street болницу, како би га оперисали тамо.
Читава породица на окупу је сада, како би заједно пребродила ове тешке тренутке, а Дејвидова мајка Сандра не одваја се од кћерке Лин (41), док чекају да сазнају новости о најмлађем члану њихове породице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана