Дејана Живковић: Срећна сам с Владом и осећам се вољено! ФОТО

Стори
Дејана Живковић: Срећна сам с Владом и осећам се вољено! ФОТО

Београд - Манекенка Дејана Живковић окачила је фотографију на свој “Фејсбук” профил на којој лежи поред Владимира Стојковића и као коментар написала је да се осјећа вољено.

- Срећна сам с Владом и осећам се вољено - написала је она.

Уз то, Дејана додаје да је Владимир диван момак, али и да са Лолом Смиљанићем није имала ништа сем пријатељства.

- Нажалост, навикла сам да будем на мети оговарања, али никада себи не бих дозволила да излазим са ожењеним или мушкарцем који живи са својом женом. Владимир дуже време не живи са супругом с којом се већ неколико месеци договарао око развода, али то је тек сада изашло у јавност и то је њихова ствар – каже манекенка за “Стори” и додаје да је пресрећна што је у вези са голманом.

- Влада је стварно диван и фин момак и драго ми је што проводимо време заједно. Никада ништа више од другарства нисам имала са Лолом Смиљанићем. Радим у иностранству, а када дођем у Београд, нормално је да сретнем своје другове и познанике, да их загрлим или да излазимо заједно – прича манекенка коју су повезивали и са Владом Вуксановићем.

- Моји најближи знају каква сам и да та писања немају везе с мозгом, али смета ми што испадам најгора могућа девојка у очима људи који ме не познају, а читају о мени. Страшно је када се пробудим ујутро и у новинама прочитам да сам нечија авантура. Хајде да јесам, да волим да излазим и да сам у том фазону, али стварно нисам таква – написала је она.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана