Де Фалко нова геј звијезда

Глас Српске
Де Фалко нова геј звијезда

Џонатан Де Фалко изабрао је не баш уобичајену професију за пензионисаног фудбалера, па се од сада одазива на надимак Стени Фалконе.

Опште је познато да фудбалска каријера не траје дуго и да многи играчи имају проблем да смисле шта ће са собом када се повуку из професионалног спорта. Избор бившег играча Мехелена Џонатана Де Фалка, међутим, заиста нас је изненадио. Наиме, Де Фалко, којем је раније ове године повреда окончала каријеру, одлучио је да се посвети снимању порно-филмова. Геј порно-филмова. С обзиром на не баш најуспешнију фудбалску каријеру, врло је могуће да ће ускоро бити познатији по свом новом надимку - Стени Фалконе.
- Имам дечка већ неколико мјесеци. Раније сам имао и дјевојку, али су ме мушкарци увијек привлачили. Никада то нисам ни крио. Још од 20. године се крећем по геј круговима, али док сам играо фудбал то нико није примјећивао, иако је јасно да бих сигурно имао проблеме да се то сазнало. Свијет фудбала још није спреман за геј играче. И даље је превише предрасуда и премало толеранције - рекао је 27-годишњи Де Фалко.

Једини досадашњи примјер фудбалера који је јавно признао да је наклоњен особама истог пола говори нам да је Де Фалко у праву. Џастин Фашану, први црнац у Енглеској чији је трансфер премашио границу од милион евра, 1990. године се декларисао као геј и тиме практично окончао своју каријеру, а 1998. је извршио самоубиство пошто је оптужен да је силовао 17-годишњег дјечака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана