Дарко Рундек одлучио да прода три гитаре из своје колекције: Имам их много

Агенције
Дарко Рундек одлучио да прода три гитаре из своје колекције: Имам их много

ЗАГРЕБ - Хрватска музичка легенда Дарко Рундек одлучио је да прода три гитаре из своје богате колекције истих, а више информација о томе подијелио је на својим друштвеним мрежама.

Уз фотографије гитара које су доступне у продаји у једној загребачкој радњи Рундек је објаснио како је ријеч о три различита модела - електричној гитари „Framus“ из 1972., електро-акустичној гитари „Godin Acusticaster “ и 12-жичаном „Ovationu“ из 80-тих.

Музичар је истакао како су ове гитаре њему послужиле на бројним концертима те да се нада да ће тако бити и с неким другим.

-Драги пријатељи гитаристи и они који ће то тек постати, у дућану Аудио Епилог продају се ове моје гитаре. Све су дале свој звук мојим бројним концертима и снимкама, а сада могу и вашим. Ако неком значи, могу на инструменту оставити потпис или други знак да је некад био мој - стоји у његовој објави уз адресу гдје се радња налази.

Пјевач није откривао цијену музичких инструмената, као ни разлог зашто их продаје, али за хрватски „Јутарњи“, објаснио је како их има много.

.-Имам много гитара. Ове три одлучио сам продати јер ће сигурно некога увеселити, а мени остаје још најмање шест. Свака је другачија, нека с пластичним жицама, нека електрична - закључио је Рундек

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана