Дарко Лазић је роб Ане Севић

Курир
Дарко Лазић је роб Ане Севић

Београд - Звијезда Гранда Дарко Лазић (22) потпуно је полудио за својом шест година старијом дјевојком Аном Севић, због чега је запоставио и пријатеље и породицу, преноси “Курир”.

- Он је Анин роб. Узела га је под своје и он више не мисли својом главом, тј. она мисли за обоје. Онако како њој одговара - рекао је пјевачев колега, који је инсистирао на анонимности.

Он додаје да Лазић ради све што она захтјева, облачи се како пјевачица и водитељка захтева.

- Баш недавно ју је водио у Турску како би је мало одобровољио, јер му је правила љубоморне сцене у некој дискотеци. Много новца троши на њу. Он је млад и заљубио се, а уз то је јако добар дечко - рекао нам је његов пријатељ.

Други Лазићев друг кога смо контактирали потврдио нам је ову причу, али ни он није желио да под именом и презименом говори о овом чудном односу.

- Ана је љубоморна и стално га уходи, проверава... Недавно му је тражила да промени број телефона да нико не би могао да га добије. И сад, пошто нико нема његов нови број, мора прво њу да окрене. Она онда одлучи да ли да му да слушалицу или не. Кад сам га видео недавно на снимању једне Грандове емисије и питао га о чему се ради, само ми је кратко рекао: „Је***а брате, шта да ти кажем?” Она чак вози и његов џип. Чуо сам да су и његови родитељи помало љути. Слабо им се јавља и још слабије посећује. Нема времена, каже - додао је наш извор.

Ана Севић се у току јучерашњег дана није јављала, а нови број Дарка Лазића нисмо успјели да пронађемо, тако да смо остали ускраћени за коментар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана