Дарко Лазић дивљао на мотоциклу

Глас Српске
Дарко Лазић дивљао на мотоциклу

Пјевач Дарко Лазић могао би ускоро да се нађе на суду због укупно пет саобраћајних прекршаја, колико су надлежни процијенили да је направио возећи мотоцикл у емисији "Гранд квиз", сазнају поједини београдски медији.

Наиме, Секретаријат за саобраћај Београда тражио је од МУП- а, али и Републичке радиодифузне агенције (РРA), да реагују поводом Лазићевог промовисања насилничке вожње, чиме је умањио напоре свих надлежних институција у промовисању безбједности.

- Лазић је возио без заштитне кациге, неприлагођеном брзином, затим само на задњем и само на предњем точку, потом палећи задњи пнеуматик и на крају без јасно видљиве регистарске таблице, која се није налазила на мјесту предвиђеном за то... Својим "акробацијама" млади пјевач је, како се закључује у допису поменутог Секретаријата, послао непримјерене поруке небезбједног понашања прије свега младим мотоциклистима.

Директор "Гранд продукције" Саша Поповић прокоментарисао је да је истина да су погријешили што су пустили снимак Дарка Лазића како вози мотоцикл без кациге, али да ће се свим гледаоцима извинити у емисији "Народ пита".

.........................

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана