Данило Икодиновић за прву жену тврди да је изузетно лијепа: Све су пале у заборав кад је њу видео

Г.С.
Foto: Нова.рс

Данилу Икодиновићу, некадашњем ватерполисти и једном од омиљених фрајера у базену, гдје је чинио чуда, у трену се живот промијенио из коријена.

За њега послије ужасне саобраћајне незгоде коју је сам изазвао, возећи мотор у алкохолисаном стању, више ништа није било исто. Када му је Бог подарио другу шансу, скрасио се и промијенио нови лист.

Прије тога, имао је веома буран живот, посебно љубавни, а само прва супруга остала је велика мистерија.

Наиме, Ања и Дача су се вјенчали 2000. године, а убрзо су и постали родитељи дјевојчице Андрее, која је сада израсла у прелијепу младу даму. Иако је на почетку све дјеловало идилично, њихова љубав је доживјела крах послије само 3 године брака, те је развод услиједио већ 2003.

А Ања је до данас остала досљедна себи - никада се није појавила у медијима и о њеном приватном животу се готово ништа не зна, а Икодиновић је о њој причао једном и имао је само ријечи хвале.

Ево, моја прва жена је прелијепа, па зашто о њој нико није писао? Ко жели сензацију тај је и добије - рекао је тада за домаће медије Данило.
Данило се потом 2005. године тајно вјенчао са Наташом Беквалац, послије Икодиновићевог повратка из Монтреала, гдје је наша репрезентација на „Свјетском првенству“ у ватерполу освојила злато.

Убрзо затим породица је постала богатија за још једног члана, ћерку Хану, али брак није опстао. Наташа и Данило развели су се 2011. године.

Са друге стране, иако су развод Даче и Наташе Беквалац пратили бројни наслови у новинама, пјевачица је тек недавно отворила душу и открила како јој је било у тренуцима док се славни спортиста борио за живот након тешког удеса.

Међутим, јавности је открила, гостујући на Супер ТВ-у своја најдубља осјећања, успомене, животне моменте који су је обиљежили.

 

- Данилова несрећа је дефинитивно нешто што је оставило трага на мом срцу и са тим ожиљком ћу и да умрем. За мене спољни свет није претерано постојао, јер сам у једном моменту Хану видала само једанпут дневно и то јако кратко. Готово три месеца сам била у болници, били су сви толико дивни да су видели да се нешто чудесно дешава у енергији измеду двоје људи, јер то не би преживео нико. Тако се десило, да је нешто где је прогноза јако лоше изроди у најбољу могућу режију у том тренутку. Осећај који никада не бих волела да ико доживи —каже за Супер ТВ пјевачица.

Такође, нагласила је да је њихов однос већ наилазио на бројне препреке и пре несреће, те је њихов заједнички живот био на веома климавим ногама.

- Ми смо тада већ почели да имамо озбиљних проблема у браку за које јавност није знала. То је моменат када и да нисмо били у лошим односима, морали смо једно друго да подржимо. Још нико, па ни ја се нисам развела од Данила зато што је било лепо и хармонично. Заједница је постала неиздржива, постојале су грешке и са моје и са његове стране - закључила је Наташа.

 

Икодиновић у љубави са одбојкашицом Мајом Огњеновић ужива више од деценију, и увек истиче како бољу жену није могао да нађе. Маја и даље на терену обара све рекорде и пркоси годинама, а у свему томе има огрому Даниловну подршку. У браку су од 2016. године и о њиховог вези до сада није могао да се чује ниједан ружан коментар.

А иако се славни пар труди да своју интиму сачува далеко од очију јавности, мајка једне од наших најбољих одбојкашица свих времена открила је нешто више о односу са зетом и све изненадила.

– Први званичан сусрет десио се у Даниловом ресторану. Пазите каква је то судбина, њега сам издвајала у тој генерацији ватерполиста. Увек сам издвајала Ћирића и Данила, и ето, он је допао да ми буде зет. И не жалим се, Маји је лепо. Данило је разуме. Живот спортисте са неспортистом је тежи свакако. Како је Маја решила свој емотивни статус са Данилом Икодиновићем, ту ми нисмо имали шта да кажемо, то је њен избор – рекла је Боса у емисији „Мајке шампиона“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана