Данијел вечерас проси Јовану!

Курир
Данијел вечерас проси Јовану!

Београд - Јована Николић морала је да напусти имање на два дана због обимног крварења и упале јајника, а манекенка је признала да је највише сумњала да је у другом стању, преноси “Курир”.

Послије два дана проведених у болници Народни фронт, Јована се јуче вратила на имање, а Данијел није могао да сакрије колико је срећан што је поново види.

Њих двоје се цијели дан нису раздвајали и непрестано су се љубили и изјављивали љубав.

Међутим, његова срећа није једини доказ љубави који јој је припремио.

Послије успјешно обављеног задатка, задруга је обећала Данијелу и Ша оно што им највише недостаје на “Фарми”, а Данијел је за награду изабрао вјеренички прстен с којим ће клекнути испред Јоване током журке која ће се вечерас одржати на имању.

Ша је хтио да му задруга донесе његовог пса.

Ноћас је Јована на крају састанка који су имали фармери обавијестила све укућане да је имала упалу јајника и да због тога не може да диже ништа теже од кашике.

- Пре три ноћи Данијел и ја смо мислили да сам трудна, међутим на нашу жалост нисам. Ја бих то изнела достојанствено са правим човеком, мојим будућим супругом кога ћу да пратим до краја живота. У питању је упала јајника и због тога морам да мирујем - рекла је Јована.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана