Данијел Болдвин се разводи јер га је жена тукла

Глас Српске
Данијел Болдвин се разводи јер га је жена тукла

Глумац Данијел Болдвин поднио је захтјев за развод брака, док је његова жена добила судски налог забране приступа пошто је глумац рекао да га је ударила и пријетила му ножем пред дјецом.

Болдвин, други од четворице браће Болдвин, рекао је да му је полиција наложила да склони дјецу из куће пошто га је супруга Џоен ударила у лице и пријетила му више пута.

Глумац, најпознатији по улози детектива Боа Фелтона у ТВ серији "Одјељење за убиства", каже да је његова супруга недавно ушла у њихову собу и рекла: Управо сам гледала емисију о женама које су убиле своје мужеве и разумијем их. Сада знам како то да урадим, тако да знаш да си упозорен.

Данијел каже да је тај разговор чула и њихова кћерка која је остала у шоку послије мајчиних ријечи.

- Она се стално свађа и гађа ме стварима. Изгубила је разум тотално. Не осјећам се безбједно - рекао је Болдвин.

Болдвин је такође оптужио супругу да је ноторни алкохоличар.

Данијел и Џоен су се вјенчали у јулу 2007. године и имају двоје дјеце. Болдвин из претходних веза и бракова има још троје дјеце.

Џоен, бивши британски модел, тренутно се налази у притвору због кршења условне казне за вожњу у пијаном стању. За сада се не зна да ли је унајмила адвоката за развод. Болдвин је поднио захтјев за развод брака у уторак. Он је рекао да је супруга, која му је више пута пријетила и ударала га пред дјецом, насилна и опасна када пије.

Пар се упознао 2006. године када је Данијел био на одвикавању у клиници у којој је Џоен радила као куварица. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана