Дани моде у Бањалуци од 27. до 29. априла

Глас Српске
Дани моде у Бањалуци од 27. до 29. априла

За бањалучке љубитеље моде од 27. до 29. априла биће уприличено истинско уживање у данима моде који слиједе у склопу "Nivea BH Fashion Week" Бања Лука, а који се одржава у Банском двору.

Исток Братић и овога пута остао је вјеран француској високој моди, те као таква нова колекција обилује раскошним бојама и кројевима. Седмица моде ове године носи назив "Nivea BH Fashion Week" по генералном покровитељу, који је један од водећих свјетских брендова козметичке индустрије са више од 500 производа и који се убраја међу најуспјешније брендове за његу коже широм свијета.

Осим елегантних и сензуалних креација за вече, Пламенка Стојић, која дизајнира за најуспјешнији домаћи модни бренд "Кармен Лајн", представља и креације за дан у "BH Fashion Week" и "Нивеа".

Машта и креативност наших домаћих, али и гостију дизајнера биће представљена бањалучкој публици 27. и 28. априла у Банском двору са почетком у 20 часова.

У склопу Седмице моде, 29. априла у ресторану "Aквана" одржаће се избор најбољег женског и мушког модела БиХ за најбољи модел свијета 2010.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана