Данци и Срби лумповали уз Цецу и Брену

Глас Српске
Данци и Срби лумповали уз Цецу и Брену

Златни и сребрни рукометаши Данске и Србије заједно су славили освојене медаље у београдском клубу "Театро". У клуб су прво стигли Данци, да би им се око пола два придружили и српски спортски мајстори, а славље је трајало до раних јутарњих часова.

Побједници из Данске могли су да "окусе" све чари београдског ноћног живота, а таман када су се загријали уз добре стране ритмове, међу Данцима је настала општа збуњеност када је на сцену изашла пјевачица Милена Ћеранић са бендом. Европским шампионима никако није било јасно шта то она пјева, мада су се трудили да ђускају уз ритмове пјесама "Хајде, Јано", "Лепи громе мој" и "Питају ме у мом крају".

Око пола два стигли су и српски рукометаши, који су Данцима показали како се слави. Клуб је убрзо горио од пјесме и весеља, па су и дански рукометаши почели да ђускају уз Цецине и Бренине песме.

- Није нам јасно зашто овако сви одједном певају углас као хор и не чује се музика уопште. Ово први пут видимо у животу! Без обзира на то што ништа не разумијемо, добро се проводимо - рекао је један од данских репрезентативаца, поскакујући уз тактове пјесме "Шта је јаблан међу борићима".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана