Дала 25 000 долара да личи на Линдзи

hot.hr
Дала 25 000 долара да личи на Линдзи

Полусестра једне од најконтроверзнијих свjетских звијезда Линдзи Лохан, осамнаестогодишња Ешли Хорн, пет пута се оперисала како би што више личила на славну полусестру.

Да има полусестру, Линдзи Лохан је сазнала прије две године када је у медије процурила вијест да је њен тата Мајкл Лохан имао аферу с Кристи Хорн док је још био у браку са, данас, бившом женом Дином Лохан.

Линдзина полусестра зове се Ешли Хорн, има 18 година и свим силама жели да изгледа као она. Управо из тог разлога подвргла се пластичним операцијама, чак пет пута, током којих је кориговала нос и убризгавала филере. Након што је потрошила 25 000 долара на свој изглед постигла је изглед сличан Линдзином у данима славе.

"Нисам одрасла у породици какву је имала Линдзи. Не пијем, не пушим, о хемијским супстанцама никад нисам ни размишљала. Одговорна сам особа", испричала је Ешли за магазин "Ин тач" на чијој је насловници осванула у новом издању, након операција.

"Јако сам задовољна резултатима операција. Сад сам чак и више секси од Линдзи! То је очигледно и није ми непријатно то да кажем за саму себе", похвалила се Ешли.

Њен отац Мајкл престрављен је трансформацијом ванбрачне ћерке и за све окривљује своју бившу дјевојку Криси.

"То што је направила болесно је и поремећено. Зашто је то направила од себе? Кристи силно жели да Ешли постане славна. Кад се сазнало да је моја ћерка, форсирала је да Ешли упозна Линдзи и Али јер су славне", рекао је Мајкл, који је увјерен да је управо Кристи наговорила ћерку да се оперише.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана