Дадиља разоткрила породицу Кардашијан

Агенције
Дадиља разоткрила породицу Кардашијан

Некадашња дадиља сестара Кардашијан, Пем Бехан написала је књигу о њима и открила бројне тајне које су бациле ново свјетло на старлете.

У књизи "Дадиља из Малибуа: Авантуре бивше дадиље породице Кардашијан" Пем је описала како је било бринути се о Кортни, Ким, Клои и Роберту. Она је са Кардашијановима била пет година, од 1991. до 1996. године. Пем је дошла да ради за Крис и Бруса пошто је претходно била ангажована код бивше супруге Бруса Џенера, Линде Томпсон, гдје је чувала њихове синове Брендона и Бродија.

Када је дошла у породицу Кардашијан, Пем је за дјецу рекла да су "добро васпитана", али није имала ријечи хвале за маму Крис. Кортни је окарактерисала као "озбиљно дијете које увијек каже оно што мисли", а Ким је, по њој, била "прелијепа, слатка и љубазна" и са десет година.

Међутим, бивша дадиља описала је Крис као "упорну особу која не прихвата 'не' као одговор" и препричала ситуацију у којој је потпуно изгубила живце.

- Крис ми је дала списак и рекла да одем у продавницу. Када сам се вратила, упитала ме гдје су брокуле, на шта сам одговорила да нису биле на листи. Моментално је изгубила стрпљење и почела да виче: "Не могу да вјерујем да си заборавила брокуле!!!" Тада замало нисам дала отказ, али сам остала због дјеце - испричала је дадиља.

Још непримјерених поступака маме Кардашијан дадиља је описала у њеном односу са Клои. Разлог што је најмлађа сестра толико опсједнута килажом лежи у чињеници да је мајка задиркивала када је била мала говорећи јој да је дебела. Како су дјевојке одрастале, њихово понашање је постајало горе. Постајале су "егоцентричне и плитке".

- Дјевојке су биле толико себичне, права породица лажњака. Тукле су се око маркиране одјеће. На крају би било јако пуно плакања и крви. Било је страшно! - открила је Пем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана