Дачу Икодиновића оставила дјевојка

Глас Српске
Дачу Икодиновића оставила дјевојка

Бивши ватерполиста наводно више није у вези са Новосађанком Тањом Врачарић, преноси српска штампа. Данило - Дача Икодиновић и Тања Врачарић били су у вези три мјесеца, а бивши супруг Наташе Беквалац јавно је изјавио да поново воли и да је срећан у вези.

Међутим, романса је наводно "пукла" када је спласнула почетна еуфорија због нове везе и на површину почеле да испливавају мане и карактерне разлике Даче и Тање. Пар се наводно често и бурно свађао и на крају је Тања одлучила да прекине романсу, тврде извори блиски пару.

- Много је оних који сматрају да му је послужила само да удари контру бившој супрузи Наташи због њене нове везе - рекао је извор близак пару.

Икодиновић се почетком маја развео од Наташе Беквалац, са којом има кћерку Хану. Њихов растанак изазвао је праву медијску хајку, па су бивши ватерполиста и пјевачица одлучили да заједно туже медије који су писали неистине о њиховом односу. Како преноси српска штампа, Наташа је од прошле седмице почела са лијечењем код познатог новосадског психијатра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана