Дача хоће помирење са Наташом

Глас Српске
Дача хоће помирење са Наташом

Након што је потписао развод Данило Икодиновић је изгледа схватио да му у браку са пјевачицом и није било толико лоше. Када су се смириле страсти, прослављени ватерполиста пожалио се пријатељима да је одлука о разводу донијета на пречац, те да није добро размислио о овако важном животном потезу.

- Прво је био бесан на себе, па на Наташу, па на медије због тога што се баве његовим приватним стварима, да би последњих дана потпуно спустио лопту и схватио да је и сам грешио у неким стварима. Сео је и анализирао свој однос са Наташом пре свега и дошао до закључка да је пуно пута у животу направио грешке које су га скупо коштале. Последња у низу била је одлука да се разведе - прича добро обавијештени извор близак Икодиновићу и додаје:

- Много тога ружног изрекао је у медијима на рачун своје бивше супруге и то само из беса, далеко од тога да је то заиста мислио. Чак и када јој је јавно запретио "да зачепи, да не би он проговорио", Дача је то урадио само да би изазвао неку Натину повратну реакцију, јер у том периоду готово да уопште нису комуницирали.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана