Да ли су у љубавној вези Мелони и Маск? (ВИДЕО)

ГС
Да ли су у љубавној вези Мелони и Маск? (ВИДЕО)

ЊУЈОРК – На овогодишњој додјели награда Global Citizen Awards Atlantic Council у Њујорку, гдје су се окупили свјетски лидери, у центру пажње били су милијардер Илoн Маск и италијанска премијерка Ђорђа Мелони.

New York Post је назвао њихов однос "јавном љубавном везом" између најбогатијег човјека на свијету и прве италијанске премијерке.

Маск је на изричит захтјев италијанске премијерке позван да је представи, а у свом говору описао ју је као особу која је "још љепша изнутра него споља" и додао да је "аутентична, искрена и промишљена".

"То се не може увијек рећи за политичаре", додао је Маск, што је изазвало смијех публике. Затим је италијанска премијерка Мелони Мaска назвала "драгоцјеним генијем".

Након што је јавност коментарисала њихову заједничку фотографију и снимке, Маск се огласио на платформи Икс.

"Био сам тамо са својом мамом. Не постоји никаква романтична веза с премијерком Мелони", написао је Маск као одговор на фотографију на којој се њих двоје њежно гледају у очи за столом, која је имала шаљиви натпис "сви знамо шта се сљедеће догодило".

Ово није њихов први сусрет – Мелони је прошле године угостила милијардера у својој службеној резиденцији у Риму, гдје су разговарали о темама као што су пад наталитета на Западу и потенцијал вјештачке интелигенције.

Маск је такође прошлог децембра био гост говорник на политичком фестивалу који је организовала Мелонина странка.

 

Elon Musk presented the Global Citizen Award to Italian Prime Minister Giorgia Meloni. pic.twitter.com/fTiY5dVOBh

— Catch Up (@CatchUpFeed) September 24, 2024

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана