Да ли су послије патика српске глумице забранили равну обућу у Кану?

Агенције
Да ли су послије патика српске глумице забранили равну обућу у Кану?

И док је Беч обухваћен евровизијском еуфоријом, у Кану се традиционално одржава Међународни филмски фестивал. И можемо рећи да је све захтјевнији. Тамо ће обезбјеђење ускоро радити попут хигијеничара одјељенске заједнице.

Судећи према изгреду који се догодио на премијери филма "Керол", када су двије-три времешне даме враћене кући зато што су се дрзнуле да дођу у равној обући, за даме које не носе штикле више нема мјеста на канском црвеном тепиху.

За разлику од осамдесетих, на актуелном филмском фестиовалу у Кану забранили су присуство дамама које не носе штикле. Неколико њих враћено је са премијере филма "Керол", а умјетници су се извињавали ни криви ни дужни.

"Не, ја мислим да би сви требало да носе равну обућу већину времена. Уопште не треба да носимо штикле, то је моје мишљење", рекла је Емили Блант на конференцији за штампу.

Љиљани Јовановић, дизајнерки обуће није јасна одлука челника Канског фестивала будући да је ове године равна обућа потпуни хит у свијету.

"Многи стилисти комбинују патике са вечерњом одећом, а то је тренутак када неко треба да покаже своју креативност", каже она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана