Да ли су ово фотографије због којих се раскида шеријатски брак Даде Полументе?

Aгенције
Да ли су ово фотографије због којих се раскида шеријатски брак Даде Полументе?

Београд - Након информације о разводу Селме и Даде Полументе, србијанске медије су одмах преплавиле фотографије популарног пјевача у загрљају бројних дјевојака, као и у друштву својих колегица са естраде.

Додуше, није баш сасвим јасно да ли су ове фотке настале прије или у току (шеријатског) брака са вјероучитељицом Селмом, те да ли су баш оне унијеле раздор у брачни живот

- Откад је упознао Селму, Дадо је заиста покушао да престане са старим навикама, да се посвети браку, избјегне изласке и све што уз то иде, јер је био заљубљен. Међутим, у последње вријеме поново излази и то је створило проблеме у њиховом браку. Селма би то и толерисала да се у медијима нису појавиле фотографије на којима је њен супруг био окружен дјевојкама. Зато је Дадо био тај који је признао да са старим животом не може да прекине и предложио јој развод како је више не би поврјеђивао, испричао је извор близак брачном пару Полумента за Ало, те потврдио како пар већ живи раздвојено - он наступа у иностранству, а Селма је привремено у Новом Пазару.

Након ове информације, србијанске медије су одмах преплавиле фотографије популарног пјевача у загрљају бројних дјевојака, као и у друштву својих колегица са естраде.

Додуше, није баш сасвим јасно да ли су ове фотке настале прије или у току брака са лијепом вјероучитељицом Селмом, те да ли су баш оне унијеле раздор у брачни живот. 

Како год, послије свега пет и по мјесеци брака, Дадо Полумента одлучио је да раскине брачну заједницу са Селмом која је склопљена по исламским обичајима 12. децембра прошле године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана