Да ли се она може назвати “плус сизе” моделом? ФОТО

Агенције
Да ли се она може назвати “плус сизе” моделом? ФОТО

Лија Кели, како свјетски медији наводе, слиједећа најбоља плус сизе манекенка самоувјерено позира у купаћим костимима и показује своју заносну линију. Ипак, нисмо сигурни да ли ова дјевојка уопште заслужује да носи титулу “плус сизе”...

Њујорчанка, Лија Кели је осим тога што је модел и фотограф а у жижу јавности дошла је након што је њена другарица Робин Лаули, најпознатији плус сизе модел на свијету, твитовала њену фотографију. Будући да је Робин и креаторка купаћих костима, Лија је постала заштитно лице њене рекламне кампање.

Када је Робин поставила њену слику на Твитер, Лија је кроз само пар сати дошла у центар медијске пажње, а коментари јавности свједоче да има одличне предиспозиције да покори модну сцену.

Лија је потписала уговор са агенцијом “W Curve Division” и за кратко вријеме добила велику присутност у модним водама, што је обавезно за водеће моделе данашњице.

Међутим, не можемо а да се не запитамо, да ли Лијина фигура заиста заслужује да носи назив “плус сизе”? Многи коментари односе се управо на то да је њена фигура отјелотворење здраве женске линије, те да би требало да послужи као прави примјер дјевојкама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана