Да ли је ово најсексепилнија буца на свијету? ФОТО

Агенције
Да ли је ово најсексепилнија буца на свијету? ФОТО

Ешли Грејам (27) већ 15 година ради као плус сајз манекенка, и не стиди се да покаже своје облине у секси вешу. Ова америчка манекенка руши све стереотипе о љепоти и доказује да и буце могу да буду привлачне. Лијепа Ешли свакодневно слуша увреде на рачун свог изгледа, али не дозвољава да је то заустави.

Љепотица је посљедњих 12 мјесеци красила насловнице неких од најпознатијих модних магазина, као што су "Ел" и "Тин Вог". Будући да је заштитно лице марке "Наваби" често се слика у изазовном вешу, и тиме гура прст у око онима који сматрају да буцама није мјесто у свету моде. Због тога је често на мети критика, па и отворених увреда.

- Била сам унутра, била сам напољу, била сам превише дебела, па см била превише мршава, била сам превише тамна, па сам била превише бијела, људи су ми чак говорили да сам превише ружна. Заиста морате да имате дебелу кожу да бисте били плус зајз манекенка - каже Ешли.

Али након деценија владавине мршавих манекенки, Ешли сматра да се ствари сада мијењају, јер све више жена отворено прича о томе како су њихове потребе запостављене.

Након што се пролсавила као модел, сада је постала и дизајнер, па је направила своју линију секси веша за "Наваби". То је веш посвећен пунијим дамама, које имају облине и не стиде се да их покажу. Најмање корпе грудњака су дупло Д.

- Феноменално је видјети промјене у индустрији и узбуђена сам јер желим да видим гдје ће нас то одвести. Заиста мислим да су облине у моди и све што радим на Инстаграму је величање облина - каже она.

Ешли сматра да се ствари дефинитивн мијењају, јер многи брендови сада имају линије за крупније даме, а плус сајз манекенке добијају прилику да се сликају за модне магазине, што раније није био случај.  

Иако наглашава да већи дизајнеи још увијек нису спремни за плус сајз манекенке, те да их ријетко виђамо ма недјељама моде, убијеђена је да ће се то промјенити.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана