Да ли је најбоље чуваној тајни Холивуда дошао крај?

Агенције
Да ли је најбоље чуваној тајни Холивуда дошао крај?

Наводни интимни снимци бившег председника САД Џона Кенедија, као и његовог брата Роберта са чувеном Мерилин Монтро наћи ће се сљедеће недјеље на аукцији.

Иако се већ деценијама говори о томе да је најпознатија холивудска плавуша љубависала и са Џоном и његовим братом Робертом, власник снимка не жели да открије какве сцене су тачно у питању.

Било како било, бивши холивудски тјелохранитељ Вилијам Цатлбери каже да је на легалан начин набавио снимак који му је суд одузео приликом заплене имовине због тужбе која се против њега води. Уколико Вилијам не плати 200 хиљада долара суду снимак ће се у уторак наћи на аукцији.

Вилијам није желио да открије како је набавио секс снимак који се толико дуго крио од јавности, али каже да га је чувао у тајности из поштовања према Џоу Димађију бившем супругу Мерилин Монро, који му је био добар пријатељ.

Бивши тјелохранитељ каже да је свјестан тога да цио свијет мисли да је ово још једна у низу превара, али он инсистира на томе да се снимку дефинитивно налази Мерилин Монро која је умрла 1962. у 36. години живота.

Уколико је ово тачно овај секс снимак ће бити најдуже чувана тајна у Холивуду…

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана