Да ли је Мерилин Монро ишла на пластичне операције?

Танјуг
Да ли је Мерилин Монро ишла на пластичне операције?

Биљешке љекара које указују на то да је холивудска глумица Мерилин Монро ишла на козметичке интервенције наћи ће се на аукцији 9. и 10. децембра заједно са шест рендгенских снимака, а очекује се да ће достићи цијену између 15.000 и 30.000 америчких долара, саопштила је аукцијска кућа Џулијен.

Биљешке које је водио холивудски пластични хирург Мајкл Гурдин подстичу спекулације да се холивудски секс симбол 1960-тих и глумица филмова, међу којима је и "Неки то воле вруће", подвргла естетској хирургији.

Продавац, који је остао анониман, примио је ове предмете од Гурдина на поклон.

"Нико заиста не зна да ли је Мерилин Монро имала пластичну операцију. Увијек је било спекулација - јесте ли или није? Многи мисле да је она била природна љепотица, нису жељели да вјерују у то", рекао је Мартин Нолан, извршни директор аукцијске куће Џулијен.

Гурдинове биљешке упућују на то да је глумица имала хируршку интервенцију на бради.

Рендгенски снимци имају убиљежен датум 7. јун 1962. године и на њима се виде фронталне кости браде глумице, док су ту и снимци њене лијеве и десне стране носа и стоматолошки снимци.

Неки од напопуларнијих филмова ове холивудске плавуше су "Како се удати за милионера" (1953), "Седам година вјерности" (1955), "Неки то воле вруће" (1959).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана