Да ли је Георгина открила Карлеуши кад ће Роналдо завршити каријеру?

ГС
Да ли је Георгина открила Карлеуши кад ће Роналдо завршити каријеру?

ПАРИЗ – Поп пјевачица Јелена Карлеуша и Георгина Родригез среле су се на Недељи моде у Паризу, а њихово ћаскање потресло је фудбалски свијет.

Страни медији брује о томе да је Георгина, која је након сусрета запратила Карлеушу на "Инстаграму" управо "српској диви" откирла када ће ње вјереник Кристијано Роналдо завршити каријеру!

На снимку који је постао виралан на друштвеним мрежама чује се како Георгина Карлеуши каже: “Још годину дана и завршава. Можда двије, не знам“ чиме је изазвала "земљотрес" на друштвеним мрежама, преносе српски медији.

 

Georgina Rodriguez at Paris Fashion Week yesterday on Cristiano Ronaldo’s future:

 “Cristiano one more year, then it’s over. Maybe two, I don't know.” 

[via @ArobaseGiovanny]
pic.twitter.com/DPT7rtqznQ

— CentreGoals. (@centregoals) March 3, 2024

 

Многи су овај разговор повезали са крајем каријере Кристијана Роналда и са правом су се запитали да ли су Георгина и Јелена причали управо о једном од најбољих фудбалера планете свих времена, те да ли је изабраница легендарног Португалца баш Карлеуши дала свјетску ексклузиву о крају велике каријере.

У прилог томе иде и стајлинг у ком се Георгина појавила на модној писти. Она је носила хаљину инспирисану Кристијановим дресом, са истакнутим бројем седам и његовим потписом.

Роналдо је недавно напунио 39 година и тренутно наступа у Саудијској Арабији за Ал Наср, а када ће стварно завршити каријеру остаје да се види.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана