Да ли ће сестре Џенер да засјене сестре Кардашијан?

Агенције
Да ли ће сестре Џенер да засјене сестре Кардашијан?

Кендал и Кајли Џенер, полусестре Ким, Кортни и Клои Кардашијан, постале су заштитна лица линије матурских хаљина коју је дизајнирала Шери Хил. Тинејџерке су кренуле стопама старијих сестара, а фотографије из рекламне кампање су толико добре, да фанови већ предвиђају да ће Џенерове надмашити Кардашијанове.

Колико год да имате новца, једну ствар у Холивуду не можете промјенити - вријеме. Тога су свјесне и сестре Кардашијан, чију су славу пољуљале млађе сестре, Кендал и Кајли Џенер.

Тинејџерке су се сликале у матурским хаљинама и показале да њихових пет минута тек долази, преноси “Дејли Мејл”. У тоалетама јарких боја, до изражаја су дошле њихове дуге ноге, али и лијепа лица којима не треба много шминке.

- Кендал и ја смо добиле прилику да носимо невјероватне хаљине и баш се радујем што ћете видјети фотографије. Обожавам да се сређујем са својом секом, то је тако забавно! - написала је Кајли на својој интернет страници.

Кендал има 17 година а Кајли 15, али упркос томе оне већ имају много искуства у свијету моделинга. Оне су у Њујорку прошетале пистом на ревији поменуте дизајнерке, носећи високе потпетице, а у марту су освануле на насловници тинејџерског “Вога”.

Дјевојке су за прољеће најавиле покретање сопствене модне линије која ће бити намјењена тинејџерима.

- Стално нас питају шта носимо, па смо одлучиле да пружимо прилику осталима да носе исто то - рекле су сестре за “Пипл”.

И док сестре Кардашијан брину да ли ће “фотошоп” успјети да доведе њихово тијело до савршенства и “испегла” им прве боре, сестре Џенер немају разлога за бригу, јер је младост као главни адут на њиховој страни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана