Да ли ће она разорити један од најстабилнијих бракова у Холивуду?

Агенције
Да ли ће она разорити један од најстабилнијих бракова у Холивуду?

Нови трејлер за филм "Фокус" у коме глуме Маргот Роби и Вил Смит можда је потврдио шушкање које се појавило прије око годину дана да постоји хемија између ово двоје колега.

Прије доста времена у медијима је осванула вијест да се познати глумац Вил Смит разводи од супуге због атрактивне плавуше која се прославила у филму "Вук с Вол стрита". Вил и Маргот су радили на заједничком филму "Фокус", а да хемија постоји можете се и сами увјерити у овом трејлеру.

И док је сексуална тензија видиљива на филму, неко би можда рекао само добро одглумљена, сва ова нагађања можда и не би постојала да прије годину дана није било вијести да су Маргот и Вил имали аферу током снимања филма.

Тада су страни медији писали како је Вил преварио своју супругу Џејду Пинкет Смит са којом је у браку 17 година са двадесетчетворогодишњом Маргот.

Да подсјетимо, Вил и Маргот су се зближили на снимању филма "Фокус", а очевидац који их је видео како се сликају у једној фото-кабини рекао је: "Вил се није понашао као да је ожењен мушкарац. Који би то ожењен мушкарац ушао у кабину са двадесеттрогодишњакињом и скидао се?"

У оригиналном сценарију улоге у овом филму није требало да буду повјерене Маргот и Вилу већ Бену Афлеку и Кристен Стјуарт, али ово двоје глумаца је одбило учешће у овом филмском остварењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана